Avís legal

TITULARITAT

D’acord amb la Llei 34/2002 de serveis de la societat de la informació i del comerç electrònic, indiquem les següents dades de titularitat d’aquest web:

    • Titular: FEDERACIÓ AVICOLA CATALANA – FAC
    • CIF:V-43033703
    • Adreça: Carrer Londres, 96, entl 2ª , 08036 Barcelona
    • Telèfon: 93.268.06.31
    • Correu electrònic: info@federacioavicola.org

 

Dades registrals: Associació empresarial inscrita amb el número 777900353 al Registre de la Direcció General de Relacions Laborals del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya.

 

OBJECTE

Aquest web té per finalitat oferir informació relacionada amb les activitats, continguts i serveis de la FAC i dels seus socis, així com informacions generals relatives al sector agroalimentari.

 

CONDICIONS D’ACCÈS I US DE LA WEB

– L’accés i us del web és gratuït pels usuaris i amb caràcter general, no exigeix registre previ d’aquells; llevat de l’accés a certes informacions o serveis que precisaran d’aquest registre previ mitjançant la corresponent clau d’accés que serà exclusivament personal i quin ús no es podrà cedir a tercer.

– La reproducció, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra activitat que es pugui dur a terme amb la informació continguda en aquest web i que es realitzi sense l’autorització prèvia de la FAC, constitueix una infracció castigada per la normativa vigent.

– Els noms, denominacions i logotips exposats en aquest web tenen la consideració jurídica de marques comercials protegides i/o registrades.

– La FAC no es fa responsable de la indeguda utilització dels continguts d’aquesta pàgina web i es reserva el dret a actualitzar-los, eliminar-los, establir limitacions o restringir el seu accés en qualsevol moment, de manera temporal o permanent.

– La FAC no es fa responsable dels continguts, ni les dades que es puguin recollir en el web que no hagin estat elaborades per ella mateixa, ni de les contingudes en enllaços a tercers que apareguin en el seu web.