Notícies

Comencen els Jocs de l’Ou

Ahir, 20 de juny, es va presentar una nova campanya per a promoure els beneficis del consum del ous produits a la Unió Europea. Aquesta campanya es fa de forma conjunta i simultània entre l’organització interprofessional de l’ou espanyola INPROVO, una associació sectorial francesa i una altra hongaresa. Aquest projecte està cofinançat per la Unió Europea.

La campanya, amb el nom de Los Juegos del Huevo, es dirigeix als consumidors més joves proposant reptes, jocs i concursos al seu web i xarxes socials (Instagram y Tik Tok).

Entre els diferents reptes hi haurà un Quiz, un repte de preparar esmorzars “de xef” on els protagonistes hauran de ser els ous, un repte familiar de pelar ous, un joc per coure ous el més perfecte possible. Hi haurà també un repte final entre els tres països participants que es farà el Dia Mundial de l’Ou.

La campanya donarà respostes als consumidors per tal de superar restriccions injustificades i desinformació, els ajudarà a escollir els tipus d’ou que prefereixin i a incloure ous a la seva dieta, especialment als grups objectius amb un menor consum d’aquest aliment: famílies amb fills i joves independents sense fills.

Tot el contingut relacionat amb els missatges claus del programa es basa en les normes nacionals i de la Unió Europea, avalades per les autoritats nacionals.

Web de Los juegos del huevo

Únete al mayor challenge para alimentar cuerpo y mente