Notícies

Aletes de pollastre, la tradició gastronòmica de la Super Bowl

El cap de setmana passat va celebrar-se la Super Bowl, un esdeveniment esportiu i de gran repercussió mediàtica als Estats Units. Lligada a aquest esdeveniment trobem la tradició gastronòmica de menjar aletes de pollastre. La família, els amics es reuneixen al davant del televisor per veure aquest espectacle acompanyat de les famoses chicken wings o aletes de pollastre. L’associació de productors d’aquest país va fer una previsió de consum de 1,4 bilions, que són 1.400 milions d’aletes. Amb una infografia dona una idea del que representa aquesta quantitat.

Les aletes van tenir el seu origen a Anchor Bar a Buffalo, a l’estat de New York, quan una de les propietàries va fregir unes ales que sobraven i va afegir posteriorment una salsa picant d’ingredients secrets com a pica-pica per a la seva filla i amics. L’èxit va arribar ben aviat i el producte es va promocionar.

Les aletes són un plat fàcil de cuinar, barat i permet ser compartit, també va molt bé amb la beguda més popular per veure davant la tele, la cervesa. I de tot plegat, en va resultat l’èxit!